Επισκευή ή Αλλαγή της Λεκάνης της Τουαλέτας

Επισκευή ή Αλλαγή της Λεκάνης της Τουαλέτας

Η λεκάνη της τουαλέτας σας είναι φτιαγμένη για να διαρκεί αρκετά χρόνια, αλλά δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να αντιμετωπίσετε βλάβες που χρήζουν επισκευής και να αρχίσετε να αναρωτιέστε για το αν είναι απαραίτητη μέχρι και η ολική αντικατάστασή της.

 
Υπάρχουν κάποια προειδοποιητικά σημάδια που φανερώνουν είτε ότι πρέπει να επισκευάσετε την λεκάνη της τουαλέτας σας είτε ότι είναι απαραίτητο να την αντικαταστήσετε εξολοκλήρου.
 
Πότε πρέπει να επισκευάσετε την λεκάνη της τουαλέτας σας:
 
Οι τουαλέτες προορίζονται να  διαρκέσουν πολύ, και με την κατάλληλη φροντίδα και συντήρηση αντέχουν στο χρόνο. Εάν παρατηρήσετε κάποιο πρόβλημα, διερευνήστε ποια είναι η αιτία του. Στη συνέχεια, καλέστε έναν επαγγελματία υδραυλικό που μπορεί να χειριστεί όλες τις εργασίες επισκευής υδραυλικών εγκαταστάσεων και ειδών υγιεινής.
 
Στις παρακάτω περιπτώσεις, συνήθως η λεκάνη ή τα εξαρτήματα της, χρήζουν επισκευής ή και μερικής αντικατάστασης :
 
Όταν η τουαλέτα τρέχει:
Όταν το νερό τρέχει συνεχώς μέσα στο μπολ της λεκάνης τουαλέτας,αυτό μπορεί να γίνει εξαιρετικά ανησυχητικό αλλά και ενοχλητικό,τόσο επειδή υπάρχει κίνδυνος για υπερχείλιση, όσο και επειδή κάνει θόρυβο.
 
Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να καταλάβετε ποια είναι η αιτία του συγκεκριμένου προβλήματος. Για παράδειγμα, δοκιμάστε να αφαιρέσετε το καπάκι από το καζανάκι και στη συνέχεια πιέστε προς τα κάτω το λαστιχένιο τμήμα που θα δείτε, ή αλλιώς τη «βαλβίδα πτερυγίων», μέχρι να σταματήσει να τρέχει το νερό. Η «βαλβίδα πτερυγίων» είναι ο ρυθμιστής της ροής του νερού προς το μπολ της τουαλέτας. Εάν δοκιμάσατε ήδη να την πιέσετε για να κλείσει, αλλά το νερό δεν σταματάει να τρέχει προς το μπολ,αυτό σημαίνει ότι η βαλβίδα δεν σφραγίζει σωστά και πρέπει να αντικατασταθεί.
 
Όταν η τουαλέτα δεν ξεπλένεται καλά :
Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε να συμβεί, και όταν συμβεί, αρχίζετε αμέσως να πανικοβάλλεστε και να αναρωτιέστε ποια είναι η αιτία. 
Αυτές είναι οι συνηθέστερες αιτίες:
 
1) Χαλασμένο καζανάκι
2) Δεν υπάρχει αρκετό νερό στη δεξαμενή
3) Μια ελαττωματική βαλβίδα πτερυγίων
4) Η τουαλέτα σας είναι βουλωμένη
5) Πρόβλημα στη γραμμή αποχέτευσης
 
 Όταν η στάθμη του νερού είναι χαμηλή
Είτε στη δεξαμενή είτε στο μπολ, τα επίπεδα του νερού σας πρέπει να παραμένουν σταθερά. Εάν παρατηρήσετε χαμηλότερα από τα κανονικά επίπεδα, ελέγξτε τη «βαλβίδα πτερυγίων» για να βεβαιωθείτε ότι δεν έκλεισε κατά λάθος.
 
Εάν η στάθμη του νερού είναι χαμηλή στο μπολ, μπορεί να έχετε μερική απόφραξη. Αυτό μπορεί να εντοπιστεί από έναν εξειδικευμένο υδραυλικό.
 
Εάν όμως παρατηρήστε χαμηλότερη στάθμη νερού, και ταυτόχρονα νερά που έχουν τρέξει γύρω από την λεκάνη της τουαλέτας σας ή στο πάτωμα, αυτό μπορεί να είναι σημάδι ενός πιο σοβαρού προβλήματος, που και πάλι με την σωστή αντιμετώπιση μπορεί να λυθεί άμεσα από έναν έμπειρο υδραυλικό. 
Για να βρεις υδραυλικό άμεσα & αξιόπιστα στην περιοχή σου

➜➜

 Kάλεσε μας τώρα!  Τηλ: 210 8000979 – 6906133641
 
Πότε συνίσταται να αντικατασταθεί εξολοκλήρου η λεκάνη της τουαλέτας;
Αυτά είναι μερικά από τα σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε μια νέα τουαλέτα:
 
Η τουαλέτα σας απαιτεί συνεχείς επισκευές
Μια περιστασιακή επισκευή είναι φυσιολογική, αλλά αν πρέπει συνεχώς να επιδιορθώνετε προβλήματα της τουαλέτας, αυτό μπορεί να γίνει ένα δαπανηρό και χρονοβόρο πρόβλημα.
 
Ένα ή δύο προβλήματα στην τουαλέτα είναι αναμενόμενα, αλλά αν αντιμετωπίζετε συχνά και με συνέπεια το ίδιο πρόβλημα, ή ακόμα και πολλά προβλήματα, μια νέα τουαλέτα είναι ο καλύτερος τρόπος.
 
Η τουαλέτα είναι πάντα μπλοκαρισμένη
Έχετε παρατηρήσει ότι όλο και πιο συχνά, αναγκάζεστε να χρησιμοποιείτε το έμβολο απόφραξης; Εάν η τουαλέτα σας βουλώνει συνεχώς, αυτό είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να αγοράσετε μια καινούργια.
 
Η τουαλέτα σας έχει βαθιές ρωγμές ή γρατσουνιές
Οι βαθιές ρωγμές, ή ακόμα και αυτό που φαίνεται να είναι επιφανειακές γρατσουνιές, μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ένα μεγάλο προειδοποιητικό σημάδι ότι πρέπει να αντικαταστήσετε την τουαλέτα σας.
 
Τα βακτήρια και η βρωμιά μπορούν να συσσωρευτούν σε γρατσουνιές και ρωγμές, καθιστώντας αδύνατο να καθαρίσετε την τουαλέτα σας πραγματικά. Επίσης, η εικόνα μια ραγισμένης λεκάνης, υποβαθμίζει αισθητικά την συνολική εικόνα του μπάνιου σας.
 
Εάν έχετε ρωγμές στην λεκάνη σας, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγαλύτερα προβλήματα. Μια ρωγμή θα μπορούσε να επεκταθεί, και να οδηγήσει σε διαρροές.
 
Αγορά νέας τουαλέτας
Εάν το άρθρο μας σας βοήθησε να αντιληφτείτε, ότι όντως χρειάζεστε μια νέα λεκάνη τουαλέτας, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές, που μπορεί να σας μπερδέψουν, αν δεν είστε σίγουροι τι να αναζητήσετε. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την τουαλέτα που θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς και το σπίτι σας.
 
Μπορούμε να βοηθήσουμε με όλα αυτά
Στο τέλος της ημέρας, αν έχετε κάποιο πρόβλημα και δεν είστε σίγουροι για το τι χρειάζεται η τουαλέτα και τα υδραυλικά σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.
 
Οι επαγγελματίες υδραυλικοί μας είναι άριστα καταρτισμένοι και θα σας καθοδηγήσουν σχετικά με τη διαδικασία επισκευής ή αντικατάστασης της τουαλέτας σας, ώστε να είστε σίγουροι ότι είστε σε καλά χέρια.
 
Μην διστάσετε να μας καλέσετε στα ✓ Τηλ: 210 8000979 – 6906133641