Υδραυλικές εργασίες

Υδραυλικός στα Μελίσσια 

Έχετε επείγον πρόβλημα στα υδραυλικά και χρειάζεστε υδραυλικό για τα Μελίσσια?

Μην χάνετε χρόνο! Τηλεφωνήστε στο  690 61 33 641 και ένας πιστοποιημένος υδραυλικός στην περιοχή των Μελισσίων, θα σας επισκεφτεί άμεσα!

Οι επαγγελματίες υδραυλικοί της Homefixers, μπορούν να λύσουν κάθε υδραυλικό πρόβλημα που προκύπτει σε ένα σπίτι ή σε μια επιχείρηση, στη στιγμή! Δουλεύουμε πάντα με μεράκι, υπευθυνότητα και σεβασμό στην άμεση ανάγκη του πελάτη.

Αναλαμβάνουμε ένας εκτενές εύρος υδραυλικών εργασιών, όπως:

Επείγουσες υδραυλικές βλάβες, πχ. ένα καζανάκι που μπορεί να στάζει ή μια βρύση που μπορεί να τρέχει, υγρασίες, διαρροές θερμοσίφωνα και ο,τιδήποτε αποτελεί ένα ενοχλητικό πρόβλημα για εσάς, μπορεί να επιδιορθωθεί άμεσα και σωστά από το εξειδικευμένο συνεργείο μας.

Υδραυλικές εγκαταστάσεις, δηλαδή εγκατάσταση/τοποθέτηση/επισκευή σωληνώσεων δικτύου Υδρευσης, Αποχετευσης & Θερμανσης, σε όλο το σπίτι ή σε επαγγελματικό χώρο.

Θερμοσίφωνες, και ό,τι αφορά εκ νέου εγκατάσταση, αντικατάσταση και επισκευή ηλιακών και ηλεκτρικών θερμοσιφώνων που παρουσιάζουν βλάβες, διαρροές κλπ. Έχουμε μεγάλη πείρα και  εξειδίκευση στις εργασίες που αφορούν τους θερμοσίφωνες, πετυχαίνοντας γρήγορα και άριστα αποτελέσματα.

Ανακαινίσεις μπάνιου και κουζίνας, για πλήρη η μερική ανανέωση των χώρων αυτών, με στρώσιμο πλακιδίων, όλες τις απαιτούμενες υδραυλικές εργασίες, ελαιοχρωματισμούς, και ότι άλλο κριθεί απαραίτητο και ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε έργου και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη.

Αν θέλετε υδραυλικό που θα σας λύσει τα χέρια και θα αναλάβει υπεύθυνα και πάνω από όλα άμεσα την εργασία που θα του ανατεθεί, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!

 ✓ Τηλ: 210 8000979 – 6906133641