Μονώσεις

Η μόνωση αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εργασίες σε ένα σπίτι. Η μόνωση, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την επιθυμητή θερμοκρασία στο σπίτι σας όλο το χρόνο.

Με απλά λόγια: η μόνωση εμποδίζει τη θερμότητα από την είσοδο στο σπίτι το καλοκαίρι και διατηρεί τη θερμότητα μέσα στο χειμώνα. Τα αποτελέσματα είναι ένα πιο δροσερό σπίτι το καλοκαίρι, ένα πιο ζεστό σπίτι το χειμώνα και χαμηλότεροι λογαριασμοί ενέργειας.

Τα σημεία του σπιτιού που πρέπει να ειναι πάντα μονωμένα είναι τα εξής:

Οι τοίχοι πρέπει να είναι πάντα καλά μονωμένοι, όπως και οι σοφίτες (ή το κάτω μέρος της οροφής), οι πόρτες, τα παράθυρα και εάν είναι απαραίτητο, τα δάπεδα. Οι τοίχοι είναι το πιο σημαντικό σημείο για επιπλέον μόνωση, ειδικά σε ψυχρότερα κλίματα. Ένα τυπικό σπίτι θα χάσει 30-40 % της θερμότητας του από τους τοίχους.

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει κάθε είδους μονώσεις: Υγρομόνωση, Θερμομόνωση, Θερμοπρόσοψη. Αφορά, μονώσεις ταρατσών, μονώσεις σε εξωτερικούς  τοίχους, και δάπεδα.

 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Θέλω προσφορά στα μέτρα μου!

Αν θέλετε συμπληρώστε ορισμένες πληροφορίες για το έργο που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μέσω της  online φόρμα ζήτησης προσφοράς, και εμείς θα ετοιμάσουμε για εσάς μια προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας προσφορά, που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε!