ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανακαίνιση μικρού μπάνιου από 1.500 (€)

*Η προσφορά αφορά μπάνιο συνολικής επιφάνειας πλακιδίων (τοίχου και δαπέδου) έως 15 τ.μ. και δεν συμπεριλαμβάνει Φ.Π.Α.
*Δεν συμπεριλαμβάνεται η προμήθεια των πλακιδίων & των υλικών τους (κόλλες, αρμόστοκοι), καθώς και των ειδών υγιεινής.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6906133641

Ανακαίνιση μπάνιου

Η ανακαίνιση μπάνιου περιλαμβάνει: 

  • Αποξήλωση των παλιών ειδών υγιεινής - πλακιδίων και σωληνώσεων
  • Εγκατάσταση νέων σωληνώσεων ύδρευσης και αποχέτευσης
  • Τοποθέτηση Πλακιδίων με σοβατίσματα και τσιμεντοκονίες.
  • Τοποθέτηση των νέων ειδών υγιεινής
  • Μεταφορά και απομάκρυνση των μπάζων

Παρατηρήσεις:
*Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνεται η τοποθέτηση εντοιχισμένων ειδών. Αν επιθυμείτε τοποθέτηση εντοιχισμένου καζανακίου - μπαταριών ή καμπίνας, μπορεί να πραγματοποιηθεί με επιπλέον κόστος που επιβαρύνει τον πελάτη.

*Η τιμή της προσφοράς είναι ενδεικτική και μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χώρου και του εκάστοτε πελάτη, καθώς και με τις τεχνικές εργασίες που θα συμπεριληφθούν στην ανακαίνιση μπάνιου.

*Για οποιαδήποτε επιπλέον τεχνική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, πέραν από αυτές που αναγράφονται πιο πάνω, θα γίνει εκ νέου προσωποποιημένη προσφορά.

*Η τελική τιμή θα δίνεται μετά από επίσκεψη του χώρου.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας μπορεί να αναλάβει την μερική ή ολική ανακαίνιση του μπάνιου σας, άμεσα, ποιοτικά και οικονομικά.

Αν αυτό που ζητάτε είναι ένα καλαίσθητο, μοντέρνο και πάνω από όλα λειτουργικό μπάνιο, εμπιστευτείτε μας! Σας εγγυόμαστε υπεύθυνη εργασία, συνέπεια και προσιτές τιμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα ✓ Τηλ: 210 8000979 – 6906133641   ή συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας κάνουμε μια εξατομικευμένη προσφορά.

Μερικά από τα έργα μας:

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στα ✓ Τηλ: 210 8000979 – 6906133641   ή συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας κάνουμε μια εξατομικευμένη προσφορά.