Υδραυλικές εργασίες

Υδραυλικός για το Νέο Ηράκλειο 

Αντιμετωπίζετε υδραυλική βλάβη στο Νέο Ηράκλειο; Βρείτε εξειδικευμένο υδραυλικό τώρα. Με ένα τηλεφώνημα στο 690 61 33 641 θα έρθει άμεσα στο χώρο σας για να διορθώσει οποιαδήποτε επείγουσα υδραυλική βλάβη γρήγορα, αξιόπιστα και υπεύθυνα.

Η εταιρεία Homefixers και το συνεργείο πιστοποιημένων υδραυλικών της θα αναλάβει οποιαδήποτε υδραυλική εργασία σχετίζεται με μικροβλάβες όπως διαρροές καζανακίων, βρυσών, βουλώματα, υγρασίες, υδραυλικές βλάβες στον νεροχύτη της κουζίνας κλπ., αλλά και μεγαλύτερες υδραυλικές εργασίες, όπως εγκαταστάσεις σωληνώσεων δικτύου ύδρευσης, θέρμανσης, αποχέτευσης κλπ., τοποθετήσεις ειδών υγιεινής, τοποθέτηση ηλιακού/ηλεκτρικού θερμοσίφωνα, service-συντήρηση θερμοσίφωνα κλπ.

Επίσης, η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες που αφορούν Ανακαινίσεις μπάνιου και κουζίνας, πλήρως ή μερικώς με όλα τα υδραυλικά, τα βαψίματα, την τοποθέτηση πλακιδίων, τις ηλεκτρολογικές εργασίες κλπ.

Αν αυτό που ψάχνετε είναι ένας αξιόπιστος, πιστοποιημένος υδραυλικός που θα φτάσει άμεσα στην πόρτα σας για και θα επιλύσει τη ζημιά-

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα...και το πρόβλημα λύθηκε!

 ✓ Τηλ: 210 8000979 – 6906133641