Τοποθέτηση πλακιδίων

Είτε θέλετε απλώς να ανανεώσετε ένα ξεπερασμένο μπάνιο, είτε θέλετε να προσθέσετε ένα vintage στυλ στο υπνοδωμάτιο σας, οι εξειδικευμένοι πλακάδες μας, μπορούν να δημιουργήσουν το δωμάτιο των ονείρων σας!

Η ομάδα μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου και τοίχου, τοποθέτηση σε πλακάκια μπάνιου και κουζίνας, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Χρησιμοποίουμε πάντοτε άριστης ποιότητας υλικά για εγγυημένα αποτελέσματα εργασίας, στις πιο οικονομικές τιμές για τοποθετήσεις πλακιδίων.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη ανακαίνιση του μπάνιου και της κουζίνας σας, με τοποθέτηση πλακιδίων, καθώς και εργασίες τσιμεντοκονίας.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας εγγυάται άριστα ποιοτικά αποτελέσματα, και πάρεχει τεχνική κάλυψη σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνει.

 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Θέλω προσφορά στα μέτρα μου!

Αν θέλετε συμπληρώστε ορισμένες πληροφορίες για το έργο που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μέσω της  online φόρμα ζήτησης προσφοράς, και εμείς θα ετοιμάσουμε για εσάς μια προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας προσφορά, που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε!