Υδραυλικές εργασίες

Υδραυλικός στην Αγία Παρασκευή 

Χρειάζεσθε υδραυλικό στην Αγία Παρασκευή; Ό,τι ζημιά και αν έχει παρουσιαστεί στην οικία ή το κατάστημα/επιχείρηση σας μπορούμε να το λύσουμε άμεσα!

Καλέστε μας τώρα στο 690 61 33 641 και επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές μας, την ποιότητα εργασιών και την υπευθυνότητα των τεχνικών μας που θα διορθώσουν οποιαδήποτε υδραυλική βλάβη στη στιγμή!

Έχοντας 20 χρόνια πείρας στον τομέα των υδραυλικών, της δόμησης και της ανακαίνισης, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση! Το εξειδικευμένο συνεργείο μαστόρων της  Homefixers φέρνει εις πέρας επιτυχώς πάσης φύσεως υδραυλικές βλάβες-εργασίες-εγκαταστάσεις, αλλά και οικοδομικές εργασίες/μερεμέτια, όπως τοποθέτηση πλακιδίων, τσιμεντοκονία, βάψιμο, σοβάτισμα κλπ.

¨Όσον αφορά τα υδραυλικά, ενδεικτικά κάποιες από τις υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε είναι οι εξής:

  • Βλάβες επείγουσες
  • Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Επισκευές/Αντικαταστάσεις που αφορούν δίκτυα σωληνώσεων σε όλο το σπίτι
  • Ανακαινίσεις μπάνιου
  • Είδη Υγιεινής τοποθέτηση&αντικατάσταση
  • Τοποθετήσεις θερμοσιφώνων
  • Service& επισκευή Θερμοσιφώνων

Όσον αφορά τις Ανακαινίσεις, μπορείτε να εμπιστευτείτε την Homefixers για την ανανέωση του μπάνιου ή της κουζίνας σας, που θα περιλαμβάνει όλα τα υδραυλικά,την τοποθέτηση πλακιδίων, τους ελαιοχρωματισμούς κλπ. Οι τεχνικοί μας θα σας παραδώσουν έναν άρτια ανακαινισμένο, μοντέρνο και λειτουργικό ανανεωμένο χώρο, πλήρως συνυφασμένο με τις ανάγκες, τις προτιμήσεις αλλά και την αισθητική σας.

Οποιαδήποτε τεχνική ανάγκη και αν προκύψει στο χώρο σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Καλέστε μας τώρα!

 ✓ Τηλ: 210 8000979 – 6906133641