Υδραυλικές εργασίες

Υδραυλικός για Φιλοθέη 

Μένετε στην Φιλοθέη και ψάχνετε επειγόντως υδραυλικό που να εξυπηρετεί την περιοχή σας? Αντιμετωπίζετε κάποιο υδραυλικό πρόβλημα και χρειάζεστε λύση άμεσα? Οι έμπειροι υδραυλικοί μας μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε επείγουσα βλάβη στο σπίτι ή στην επιχείρηση σας με ένα τηλεφώνημα στο  6906133641. Γρήγορα και ποιοτικά!

 Η εταιρεία μας αναλαμβάνει πάσης φύσεως υδραυλικές βλάβες/εργασίες/εγκαταστάσεις στην Φιλοθέη, δίνοντας πάντα βάση στο άριστο αποτέλεσμα και στην άριστη ποιότητα των εργασιών, παρέχοντας πάντα εγγύηση για όλες τις υπηρεσίες τις. Αναφορικά, μερικές από τις τεχνικές-υδραυλικές υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι εξής:

  • Ξεβούλωμα
  • Επισκευή σε Καζανάκι ή βρύση που τρέχει
  • Εγκατάσταση & Service ηλιακού και ηλεκτρικού θερμοσίφωνα
  • Τοποθέτηση των ειδών υγιεινής
  • Εγκατάσταση,επισκευή και αντικατάσταση σε σωληνώσεις ύδρευσης-αποχέτευσης-θέρμανσης

Ακόμη, η εταιρεία μας αναλαμβάνει έργα ολικής ανακαίνισης μπάνιου και κουζίνας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, χρησιμοποιώντας πάντα άριστα υλικά εργασίας, δεξιοτεχνία και πολυετή κατάρτιση.

Μην το σκέφτεστε άλλο, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για οποιοδήποτε τεχνικό-υδραυλικό πρόβλημα σας απασχολεί. Θα σας προτείνουμε λύσεις στα μέτρα σας. Οι έμπειροι τεχνικοί της Homefixers μπορούν να σας βοηθήσουν να λύσετε όποια βλάβη και αν αντιμετωπίζετε στην στιγμή!

 ✓ Τηλ: 210 8000979 – 6906133641