8+1 Σημάδια ότι το Μπάνιο σας Χρειάζεται Ανακαίνιση

8+1 Σημάδια ότι το Μπάνιο σας Χρειάζεται Ανακαίνιση

Μήπως ήρθε η ώρα να ανακαινίσετε το μπάνιο σας;

 

Μάθετε ποια είναι τα 9 συνηθέστερα σημάδια που φανερώνουν ότι το μπάνιο σας δεν είναι πλέον λειτουργικό, αλλά ξεπερασμένο.

Τώρα τελευταία αισθάνεστε ότι ο σχεδιασμός και τα χαρακτηριστικά του μπάνιου σας είναι ξεπερασμένα; Μήπως ο αποθηκευτικός χώρος του μπάνιου σας δεν είναι πλέον λειτουργικοί και δεν καλύπτουν τις ανάγκες της οικογένειάς σας; Ίσως ήρθε η ώρα για μερικές μικρές αλλαγές στο μπάνιο, που θα το καταστίσουν πιο λειτουργικό ή για μια πλήρη αναδιαμόρφωση του μπάνιου σας, προκειμένου να μετατραπεί σε έναν άρτια σχεδιασμένο, όμορφο, μοντέρνο και συνάμα λειτουργικό χώρο.

Προσοχή όμως! Πριν αποφασίσετε να ανανεώσετε το μπάνιο σας, ανακαινίζοντας το μερικώς ή ολικώς, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε τις σωστές αποφάσεις. Πέρα από το αισθητικό κομμάτι, είναι πολύ σημαντικό το μπάνιο σας να παραμένει λειτουργικό, ώστε να εξυπηρετεί τις καθημερινές σας ανάγκες προσωπικής φροντίδας και υγιεινής. Μην ξεχνάτε άλλωστε, ότι το μπάνιο καθιστά το “καταφύγιο” σας, στο ξεκίνημα ή στο τελείωμα της κάθε ημέρας και είναι ένας χώρος χαλάρωσης και απόλαυσης.

Είναι σημαντικό να μην αμελήσετε την ανακαίνιση του μπάνιου σας ως προς το λειτουργικό τουλάχιστον κομμάτι, γιατί έτσι δυσχεραίνετε την καθημερινότητα σας.

Εάν παρατηρήσετε κάποιο από αυτά τα 9 ενδεικτικά σημάδια στο μπάνιο σας, είναι σκόπιμο να μιλήσετε με έναν επαγγελματία σχετικά με μια ενδεχόμενη ανακαίνιση τού χώρου:

 

#1: Το μπάνιο σας έχει υδραυλικά προβλήματα

Οι επαναλαμβανόμενες διαρροές στις βρύσες, και στην λεκάνη της τουαλέτας, σας προκαλούν πονοκέφαλο; ¨Έχετε καλέσει κάμποσες φορές υδραυλικό για να επιδιορθώσει τις υδραυλικές αυτές βλάβες αλλά το πρόβλημα επιμένει? Αυτή είναι η εικόνα που συνήθως παρουσιάζεται σε ένα μπάνιο, όταν οι υδραυλικές εγκαταστάσεις είναι πολυκαιρισμένες.
Με την ανακαίνιση μπάνιου, μπορείτε να αντικαταστήσετε τις παλιές υδραυλικές εγκαταστάσεις του μπάνιου σας, τοποθετώντας νέες σωληνώσεις αποχέτευσης και παροχής νερού στο μπάνιο.

#2: Οι αποχετεύσεις σας είναι αργές
Όταν ο νιπτήρας, η μπανιέρα ή η ντουζιέρα αργούν να αδειάσουν από τα νερά, κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε, είναι ένα ακόμα σημάδι ότι έχετε προβλήματα στις υδραυλικές εγκαταστάσεις.
Εάν, έχετε ήδη πραγματοποιήσει απόφραξη ή καθαρισμό της αποχέτευσης και η αποστράγγιση εξακολουθεί να είναι αργή, τότε πιθανότατα συμβαίνει κάτι πιο σοβαρό, που ίσως απαιτεί την αλλαγή των παλιών σωληνώσεων αποχέτευσης. Με την ανακαίνιση μπάνιου, θα γλυτώσετε τα έξοδα για αποφράξεις που ούτως ή άλλως δεν θα επέφεραν αποτέλεσμα.

#3: Το μπάνιο σας είναι μουχλιασμένο
Η στάσιμη υγρασία, που συχνά προκαλείται από έναν εξαερισμό που δεν λειτουργεί, είναι ένα κακό σημάδι για το μπάνιο σας. Σε αρκετές περιπτώσεις, η έλλειψη επαρκούς εξαερισμού θα μπορούσε να προκαλέσει τοξική μαύρη μούχλα, η οποία έχει κακές συνέπειες για την υγεία μας. Η ανακαίνιση μπάνιου, συμπεριλαμβανομένης της αναβάθμισης στον εξαερισμό σας, μπορεί να αποτρέψει προβλήματα που προκαλούνται από κακό εξαερισμό στο μπάνιο.

#4: Το μπάνιο σας δείχνει να είναι μονίμως ακατάστατο
Παλεύετε με στοιβαγμένα αντικείμενα που έχουν ξεμείνει στους πάγκους ή πάνω στο πλυντήριο ρούχων του μπάνιου σας; Μια ανακαίνιση μπάνιου θα μπορούσε να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν πιο λειτουργικό χώρο με νέες λύσεις αποθήκευσης. Ένα συμπληρωματικό έπιπλο μπάνιου ή πάγκος, ή ένα μεγαλύτερο ντουλάπι μπάνιου με ευρύχωρα συρτάρια μπορεί να προσφέρει καλύτερη οργάνωση στο χώρο.

#5: Το design του μπάνιου σας είναι ξεπερασμένο
Μια ανακαίνιση μπορεί να αναβαθμίσει τη διακόσμηση του μπάνιου σας και να δημιουργήσει ένα μοντέρνο, πολυτελές μπάνιο, ή και διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Μερικές ιδέες για την αναβάθμιση της διακόσμησης του μπάνιου σας είναι οι εξής:
1. Αντικαταστήστε τον παλιό νιπτήρα σας με έναν πιο ιδιαίτερο όσον αφορά το σχήμα, το χρώμα ή το υλικό του.
2. Προσθέστε καθρέφτες για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ενός ευάερου και μεγαλύτερου χώρου.
3. Επιλέξτε κομψές λύσεις φωτισμού.
4. Πειραματιστείτε με ανάλαφρα χρώματα τοίχου ή πλακάκια τοίχου σε μοντέρνα σχέδια ή ακόμα και ταπετσαρίες μπάνιου.

#6: Δεν χρησιμοποιείτε ποτέ την παλιά μπανιέρα, το μπιντέ ή το τζακούζι σας
Τα είδη υγιεινής που δεν χρησιμοποιείτε ποτέ πρέπει να αντικατασταθούν με καινούρια, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, διότι καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο στο μπάνιο σας. Για παράδειγμα, εάν δεν χρησιμοποιείτε ποτέ την μπανιέρα σας, σκεφτείτε να την αντικαταστήσετε με καμπίνα ντους. Φυσικά, εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε τη μπανιέρα κ.ο.κ. για τα παιδιά ή τα κατοικίδια ζώα σας, μπορείτε απλώς να αναβαθμίσετε το μπάνιο σας, τοποθετώντας τα αντίστοιχα πιο σύγχρονα/μοντέρνα και λειτουργικά είδη υγιεινής.

#7: Μισείτε τον φωτισμό του μπάνιου σας
Ο κακός φωτισμός υποβαθμίζει πολύ ένα κατά τα άλλα όμορφο μπάνιο. Ο σκοτεινός φωτισμός καθιστά δύσκολο το να διακρίνετε λεπτομερώς το είδωλο σας στον καθρέφτη, ενώ ο εξαιρετικά έντονος Led φωτισμός, μπορεί να είναι δαπανηρός. Με την ανακαίνιση μπάνιου μπορείτε να αναβαθμίσετε το φωτισμό στο μπάνιο σας, έτσι ώστε να ευνοεί απόλυτα την προβολή σας στον καθρέφτη, αλλά και την συνολική ατμόσφαιρα του μπάνιου.

#8: Το μπάνιο σας δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες της οικογένειας σας
“Παλεύετε” διαρκώς με τα παιδιά σας για να χρησιμοποιήσετε, όλοι μαζί ταυτόχρονα τον νιπτήρα του μπάνιου; Ένας διπλός νιπτήρας μπάνιου είναι η ιδανική λύση, ώστε όλα τα μέλη της οικογένειας σας, να χρησιμοποιούν άνετα τον ίδιο χώρο. Με την ανακαίνιση μπάνιου, θα αποτρέψετε τον πρωινό αγώνα για το ποιος θα μπει πρώτος στο μπάνιο.

#9: Δυσκολεύεστε να καθαρίσετε το μπάνιο
Αν αντιμετωπίζετε θαμπάδα,άλατα, και κιτρινίλα στα παλιά σας είδη υγιεινής (μπανιέρα,ντουζιέρα, καπάκι λεκάνης) και δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτά τα κατάλοιπα, παρόλο που είστε επιμελής στο καθάρισμα του μπάνιου σας, ήρθε η ώρα να προβείτε σε αλλαγή των παλιών ειδών υγιεινής. Με την ανακαίνιση μπάνιου, θα αναβαθμίσετε την αισθητική εικόνα του μπάνιου σας και ταυτόχρονα θα απλοποιήσετε τη χρονοβόρα διαδικασία του καθαρισμού του μπάνιου.

 Η ανακαίνιση μπάνιου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε μια νότα ανανέωσης στο σπίτι σας. Από την απλή αντικατάσταση του νιπτήρα ή της μπανιέρας μέχρι και πιο σύνθετες εργασίες όπως η τοποθέτηση καμπίνας ντους, υδρομασάζ, αντικατάσταση πλακιδίων, κλπ, το εξειδικευμένο συνεργείο μας μπορεί να αναλάβει την ανακαίνιση του μπάνιου σας, άμεσα, ποιοτικά και οικονομικά.

Καλέστε μας τώρα για να έρθουμε στο χώρο σας και να σας δώσουμε προσφορά προσαρμοσμένη στα μέτρα σας!

 ✓ Τηλ: 210 8000979 – 6906133641