Βίντεο από την Εφαρμογή Τσιμεντοκονίας σε Δάπεδο υπογείου 90 τ.μ. σε Επαγγελματικό Χώρο

Πέμπτη σήμερα 17 Δεκεμβρίου και το συνεργείο μας κλήθηκε να διεκπεραιώσει μια νέα τεχνική εργασία που αφορούσε την ρίψη τσιμεντοκονίας σε επαγγελματικό χώρο (και συγκεκριμένα σε πάτωμα υπογείου 90 τ.μ.),στην περιοχή της Καλλιθέας. Το συνεργείο μας εξειδικεύεται στην εφαρμογή της τσιμεντοκονίας. Επιλέγοντας να συνεργαστείτε, με την εταιρία μας, εξασφαλίζετε ότι η ρίψη τσιμεντοκονίας, γίνεται από εξειδικευμένα συνεργεία, που ασχολούνται αποκλειστικά με το συγκεκριμένο τομέα.

Κάντε την τσιμεντοκονία σας,οικονομικά και με ασφάλεια,καθώς και με πιστοποιημένους, αδειούχους επαγγελματίες, καλώντας την εταιρεία Homefixers στα τηλέφωνα: 210 80 00 979 (σταθερό) και 690 61 33 641 (κινητό)

Στο παραπάνω βίντεο βλέπετε τις εξής εργασίες εφαρμογής τσιμεντοκονίας:

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας ανέλαβε εφαρμογή τσιμεντοκονίας σε δάπεδο 90 τ.μ. σε υπόγειο επαγγελματικού χώρου. 

Εργασίες:

1) Αρχικά σκουπίζουμε το δάπεδο και το ξεπλένουμε με το λάστιχο προκειμένου να εξαφανίσουμε κάθε είδους βρωμιά, σκόνη κλπ.

2) Έπειτα, περνάμε το επαλοιφόμενο τσιμεντοειδές μονωτικό υπογείων στο δάπεδο, το οποίο προσφέρει απόλυτη στεγανοποίηση και υδροστατική πίεση στο τσιμεντένιο υπόγειο. 

3) Τέλος, φτιάχνουμε τη λάσπη για να ρίξουμε την τσιμεντοκονία.

 

Αφήστε το έμπειρο, εξειδικευμένο συνεργείο μαστόρων μας, να δημιουργήσει κάτι αποκλειστικό για εσάς και τον χώρο σας! Διαθέτοντας 20ετή εμπειρία τόσο στον κλάδο της Δόμησης και της Ανακαίνισης, όσο και στον κλάδο των Υδραυλικών υπηρεσιών και εγκαταστάσεων, φροντίζουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Σας εγγυόμαστε άριστα αποτελέσματα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και με εγγύηση ποιότητας εργασιών.

Θα χαρούμε να έρθουμε στο χώρο σας και να σας δώσουμε προσφορά, προσαρμοσμένη στα μέτρα σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας στα ✓ Τηλ:210 8000979 – 6906133641   και εξυπηρετηθείτε άριστα.