Μια νέα Δουλειά μας στην Τοποθέτηση Πλακιδίων

Μια νέα Δουλειά μας στην Τοποθέτηση Πλακιδίων

Τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου 19x90 cm σε στυλ παρκέ σε μονοκατοικία 100 τμ. στην περιοχή Ηλιούπολη. 

Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπετε:

Τοποθέτηση πλακιδίων με σφήνες

 

Στοκάρισμα στους αρμούς των πλακιδίων

Έχουμε πάνω από 20 χρόνια εμπειρία, στον χώρο της κατασκευής, των ανακαινίσεων, των υδραυλικών και των οικοδομικών υπηρεσιών.

Η έμπειρη ομάδα αδειούχων τεχνιτών, πλακάδων, υδραυλικών και οικοδόμων, αναλαμβάνει με ταχύτητα, αμεσότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα ένα ευρύ φάσμα τεχνικών υπηρεσιών, που αφορά: τοποθέτηση πλακιδίων, τοποθέτηση πέτρας, πλακών Καρύστου, και πάσης φύσεως μερεμέτια, όπως χτισίματα, γκρεμίσματα, σοβατίσματα.

Το συνεργείο μας είναι επίσης σε θέση να αναλάβει άμεσα, οικονομικά και ποιοτικά, την πλήρη ολοκληρωμένη, ή μερική ανακαίνιση του μπάνιου σας σε προνομιακές τιμές από 1500 (€).

Οι έμπειροι τεχνίτες του συνεργείου της Homefixers, είναι αδειούχοι, άρτια εκπαιδευμένοι και πλήρως εξοπλισμένοι με κάθε λογής σύγχρονο τεχνικό εργαλείο και μέσο.

Καλώντας μας στα τηλέφωνα +30  690 61 33 641 (κινητό) και +30 210 80 00 979 (σταθερό), θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να συζητήσουμε για τις ανάγκες σας καθώς και για τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν την εργασία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε την οικονομική προσφορά μας και παραμένουμε στη διάθεση σας για συμβουλές και περαιτέρω διευκρινίσεις.